Royal Huisman dubbel onderscheiden voor in Vollenhove gebouwd zeiljacht ‘Aquarius’

Vollenhove – Het door scheepswerf Royal Huisman in Vollenhove gebouwde jacht Aquarius heeft tijdens de Fort Lauderdale International Boat Show in de Verenigde Staten opnieuw een prestigieuze prijs gewonnen. Het 56 meter lange, met twee masten uitgeruste zeiljacht werd gekozen als winnaar in de categorie Zeiljacht langer dan 40 meter. Het was de derde keer in vijf jaar tijd dat de Vollenhoofse werf deze prijs in de wacht sleept voor een door hen gebouwd superjacht. Eerder gebeurde dat in 2015 voor de 52 meter lange Elfje en in 2018 met de Ngoni die maar liefst 58 meter meet.

De prijswinnaars werden door de gezamenlijke internationale Superyacht Society gekozen. Alle commissieleden zijn werkzaam in uiteenlopende functies binnen de wereldwijde superjachtbouw: variërend van ontwerpers en leveranciers tot collega-superjachtwerven. ,,Het team van de werf is erg vereerd met deze nieuwe prijzen, die we van de collega’s uit de jachtbouwindustrie hebben gekregen’’ , zegt woordvoerder Jurjen van ‘t Verlaat. (deStentor, www.royalhuisman.com)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *