Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Technautic is de nieuwe distributeur van Jabsco en Rule drinkwaterpompen, vuilwatersystemen, ballastpompen, toiletten, en koelwaterpompen

Persbericht

Wormerveer – Technautic is de nieuwe distributeur voor Jabsco en Rule. De eerste Jabsco pomp is in de 30-er jaren van de vorige eeuw ontworpen in CaliforniĆ«. Vandaag de dag is Jabsco de toonaangevende fabrikant van drinkwaterpompen, vuilwatersystemen, ballastpompen, toiletten, koelwaterpompen en zoeklichten en wereldwijde leverancier van alle botenbouwers, jachtwerven en watersportwinkels.

Rule bilgepompen en accessoires, voortkomend uit 50 jaar historie van innovatie en kwaliteit, krijgen het vertrouwen om boten droog en veilig te houden onder de zwaarste omstandigheden. Rule heeft meer innovaties achter haar naam dan enig ander fabrikant en ze zijn trots op het breedste programma in bilgepompen ter wereld.

Technautic, opgericht in 1978, heeft meer dan 30 jaar ervaring met het leveren van toiletten en pompen in de breedste zin des woords. Deze ervaring, gekoppeld aan een moderne organisatie, sterk in marketing en logistiek, maakt de combinatie Jabsco, Rule en Technautic ijzersterk.

Op dit moment worden alle Jabsco en Rule producten ingevoerd in onze systemen. Uiterlijk 1 december hebben wij alle items op voorraad in ons magazijn in Wormerveer.

Meer informatie www.technautic.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *