Vertrekkersdag 2019 van de Toerzeilers trekt 50 booteigenaren met de droom binnen twee jaar een lange reis te maken

Eemnes – Vijftig booteigenaren kwamen, zaterdag 9 november, bijeen in Eemnes om hun vertrekkersdromen te delen. De organisatie lag in handen van De Toerzeilers, die een boordevol programma hadden neergezet met presentaties van droomverhalen, workshops en een forum voor alle vertrekkersvragen.

Er werden droomverhalen over een rondje Carieb en een rondje wereld met de groep gedeeld. Yvet Beckers en Stijn Klaassen van de Amuse deden een rondje Carieb. Wat ooit begon als het idee om een half jaar samen weg te gaan op de zeilboot Amuse, werd uiteindelijk een veel langere, maar geweldige tocht rond de Atlantische Oceaan. Meer dan twee jaar zwierven Stijn en Yvet in een traag tempo langs prachtige plekken. En Paul en Monique van der Linden namen de groep met foto’s en filmpjes mee in hun acht jaar durende tocht. Ze wilden graag de wereld rond maar het budget ontbrak. Om hun droom waar te maken werd het zeilen rond de wereld met een verdienmodel. Door op veel trajecten betalende gasten mee te nemen werd het mogelijk en bovendien extra leuk. (Zeilen, www.toerzeilers.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *