Help Mark Slats aan de Mirabaud Sailing Video Award en stem!

Haarlem – De video Mark Slats: Pure Sailing is in de strijd voor de Mirabaud Sailing Video Awards. In het filmpje zijn onboard shots te zien die Slats tijdens zijn Golden Globe Race-avontuur heeft gemaakt. Videomaker Rob Havill heeft deze beelden vervolgens gemonteerd tot een creatie die nu in de race is om een felbegeerde prijs te winnen. Op het moment van schrijven staat die video bovenaan met 7.25 punten. Het verschil met de nummer twee is maar 0.1, dus stemmen is zeker nodig!

De bovenstaande video, waarin Slats de hoofdrol vertolkt, heeft momenteel 7.25 punten. De volgende woorden beschrijven de 1 minuut durende video: ‘In 2019, in de historische voetsporen van zijn held Sir Robin Knox-Johnston, voltooide Mark Slats een solo, non-stop, 30.000 mijl wereldomzeiling. 214 dagen, 12 uur en 18 minuten alleen op zee, Mark tot werd het uiterste gedreven in deze ultieme test van uithoudingsvermogen.’ (Zeilen, Mirabaud Sailing Video Award – Mark Slats)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *