De Airbnb voor boten Tubber groeide explosief met eigen geld, maar dat kan nu ook tegenwerken

Groningen – “We hebben aan het begin van ons bedrijf geen grote mond gehad. We hebben niet veel geld binnengeharkt, zoals sommige andere startups. Daar lopen we nu wel tegenaan”, vertelt Anne de Vries van Tubber in de Ondernemers in beweging-podcast van ING Zakelijk en Business Insider Nederland.

De explosieve groei van zijn platform realiseerde de ondernemer met eigen geld. Over dat het nu lastiger is om aan financiering te komen, vertelt de nuchtere Groninger: “Investeerders zeggen dan: waarom hebben jullie dat geld niet eerder opgehaald? Ja, dat zit niet in ons. Nu we er wél mee bezig zijn, merken we dat dit oude standpunt ons tegenwerkt.”

De ondernemer verwacht dit jaar naar 3 miljoen omzet te gaan. Op de opmerking dat dit nog niet enorm veel is, kijkend naar de hele markt, reageert De Vries: “Nee, maar als je weet dat de grootste speler iets van 20 miljoen doet en een investering heeft gekregen van 12 miljoen, dan vind ik dat we het best goed doen.” (www.businessinsider.nl, www.sprout.nl, www.tubber.com)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *