Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

ARC Marine nieuwe importeur van Wempe scheepsklokken en boot-instrumenten

PERSBERICHT

Lelystad – Vanaf heden is ARC Marine verantwoordelijk voor de distributie van Wempe in Nederland. Hiermee nemen zij het stokje over van Wigi Trading. De exclusieve scheepsklokken en -instrumenten worden uit voorraad geleverd en zijn vanaf midden december verkrijgbaar bij de meeste watersportwinkels en online.

Het Duitse Wempe, opgericht in 1905, is ’s werelds meest toonaangevende fabrikant op het gebied van maritieme instrumenten. De handgemaakte scheepsklokken en -instrumenten zijn wereldwijd geliefd bij watersporters dankzij de hoogwaardige uitstraling. Op een jacht, maar ook thuis en op kantoor vormen de scheepsinstrumenten van Wempe een functioneel en decoratief accent.

De collectie van Wempe bestaat uit klokken, barometers en hygrometers in verschillende maten en prijsklassen. ARC Marine zal de gehele maritieme collectie van Wempe in het assortiment aanbieden. De collectie wordt uit voorraad geleverd en is vanaf midden december verkrijgbaar bij de meeste watersportwinkels in Nederland en via onze site.

Meer informatie www.arcmarine.eu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *