Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Kledingmerk Tommy Hilfiger sponsor Sail Amsterdam 2020

PERSBERICHT

Amsterdam – Het Amerikaanse PVH, moederbedrijf van kledingmerk Tommy Hilfiger, verbindt zich als sponsor aan SAIL Amsterdam 2020. Onder PVH Europe, gevestigd in Amsterdam, vallen onder meer het wereldwijde hoofdkantoor van modemerk Tommy Hilfiger en de Europese kantoren van Calvin Klein. Als onderdeel van het partnership voorziet PVH Europe alle ruim 2000 SAIL-vrijwilligers van Tommy Hilfiger-kleding waarmee ze duidelijk herkenbaar zijn tijdens het vijfjaarlijkse evenement.

vlnr: Reineke Boot (SAIL), Burgemeester Femke Halsema en Daniel Grieder (Tommy Hilfiger) | Foto: Sail

De samenwerking is tot stand gekomen na een oproep van burgemeester Femke Halsema aan het Amsterdamse bedrijfsleven om samen het grootste vrij toegankelijke evenement van Nederland mogelijk te maken. In overeenstemming met de duurzaamheidsfocus van SAIL Amsterdam 2020 zal het merendeel van de gesponsorde kleding afkomstig zijn van reeds bestaande TOMMY HILFIGER collecties. SAIL Amsterdam 2020 vindt plaats van 12 tot 16 augustus 2020.

Reineke Boot, CEO SAIL Event Partners: “De beslissing van PVH Europe om met Tommy Hilfiger mee te doen aan SAIL is een grote waardering voor het evenement en vooral voor de enorme inzet van zoveel vrijwilligers. PVH Europe laat zien hoe belangrijk het Amsterdam en heel Nederland vindt, door bij te dragen aan de jubileumeditie van het grootste Nederlandse publieksevenement van 2020. Zonder steun van bedrijven als PVH Europe zou het niet mogelijk zijn een gratis evenement van deze omvang neer te zetten.”

“We zijn trots om sponsor te zijn van een de grootste nautische evenementen ter wereld,” zegt Daniel Grieder, CEO van Tommy Hilfiger Global en PVH Europe. “Iets terugdoen voor de gemeenschap waarin we werken is waar we in geloven. Amsterdam is al meer dan twee decennia onze thuisbasis, en via het partnerschap met SAIL Amsterdam 2020 vieren we dat op een bijzondere manier.”

Over de tiende editie van SAIL
SAIL Amsterdam 2020 wordt georganiseerd door Stichting SAIL Amsterdam (SSA) en SAIL Event Partners (SEP). SEP is een samenwerkingsverband van Stichting SAIL Amsterdam, Port of Amsterdam en ACE Concepts & Events dat zich inzet om van deze tiende editie een groot succes te maken.

Meer informatie www.sail.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *