Uitgetreden HISWA superjachtbouwers gaan verder als Dutch Yachting Society

Rotterdam – Tijdens de eerste ledenvergadering van het Platform Superjachtbouw binnen de Netherlands Maritime Technology-organisatie (NMT), werd afgelopen week haar nieuwe naam gelanceerd. De uitgetreden voormalige HISWA-leden, die het niet eens waren met keus van de HISWA voor een fusie met de Recron, gaan nu verder als Dutch Yachting Society. NMT organiseert dit jaar in elk geval de deelname aan de Monaco Yacht Show en de METStrade.

De ledenvergadering werd druk bezocht. De ruim 90 aanwezigen reageerden enthousiast op de plannen van NMT om de Nederlandse Superjachtbouwindustrie in het buitenland te vertegenwoordigen en verder te versterken. De komende maanden gaat NMT samen met de leden van de Dutch Yachting Society aan de slag om het exportprogramma en de branding verder vorm te geven. (Nauticlink, www.maritimetechnology.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *