Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Yoga- en meditatie-zeilreis over de Waddenzee in de mei-vakantie 2020 met schipper Ini Golbach

Persbericht

Enkhuizen – Ini Golbach is sinds 1989 zelfstandig schipper en kapitein op grote zeilschepen. Sinds 2009 huurt zij zelf regelmatig schepen in en organiseert haar eigen reizen. Regelmatig in het buitenland, in Nederland vaak naar de Wadden.

Aan het einde van de meivakantie kun je nog even vier dagen (30 april tm 3 mei) helemaal uitwaaien en ontspannen als je mee gaat zeilen op de prachtige tjalk de “Stânfries” vanuit Makkum. Janneke Mesman gaat mee om twee keer per dag een yoga- en meditatiesessie te begeleiden en Ini Golbach is schipper en begeleidt samen met haar maat Burger het verdere reilen en zeilen aan boord.

Foto’s: zeilenmetini.nl

Zeil- of yoga-ervaring is niet nodig.
De groep is relatief klein (max. 8 deelnemers) en we leven met elkaar 4 dagen op het schip en doen alle huishoudelijk en zeilwerkzaamheden als team. Ini verzorgt wel de boodschappen, zodat de deelnemers daar geen tijd aan hoeven te besteden, en het koken doen we met elkaar zoals het uitkomt.

Het programma staat niet vast, want we zijn afhankelijk van weer en wind. Als het enigszins kan, willen we een nacht op het Wad doorbrengen en droogvallen op een zandbank en de kans is ook groot, dat we in die 4 dagen minstens één eiland aanlopen.

Meer informatie www.zeilenmetini.nl en www.yogastudio-heldopsokken.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *