Vanaf 11 mei mag recreatievaart weer door Robbengatsluis in Lauwersoog naar de Waddenzee

Lauwersoog – De Robbengatsluis in Lauwersoog gaat vanaf maandag 11 mei onder voorwaarden open voor de recreatievaart. Sinds een aantal weken is de sluis gestremd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Schepen kunnen de sluis alleen op werkdagen, tussen 09.00 en 15.00 uur, passeren. Wie gebruik wil maken van de Robbengatsluis, moet zich 72 uur van tevoren telefonisch aanmelden. (www.binnenvaartkrant.nl)

2 gedachten over “Vanaf 11 mei mag recreatievaart weer door Robbengatsluis in Lauwersoog naar de Waddenzee”

  1. Vreemd dat de beperkingen voor de vaart in de Provincie Groningen groter zijn dan elders. Kan dat niet rijmen met de geringere impact van Covid in deze provincie. Vreemd dat elke veiligheidsregio naar eigen idee├źn plannen maakt. Covid is in Groningen niet gevaarlijker dan elders.

  2. Wat leuk dat je dit op mijn 33ste verjaardag schreef, Gjalt ( ik werd voor de 30ste keer 33….)

    Een ex- collega uit een ver verleden…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *