Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Botentekoop.nl start nieuwe rubriek gebruikte zeiljachten met zeilwereld.nl

Amsterdam, Loosdrecht – Zeilwereld Mediaproducties (eigenaar van Zeilwereld.nl) en Arimpex, eigenaar van meerdere (online) watersport platformen zoals o.a. Botentekoop.nl en Botenbank.nl gaan samenwerken in de gezamenlijke exploitatie van een nieuw product.

In een nieuwe rubriek, onder de naam ‘Tweedehands Uitgelicht’ bieden beide partijen op hun eigen media-kanalen content aan voor de watersport branche (zeiljachtmakelaars en/of particulieren). Op deze manier wordt een tweedehands zeiljacht op een natuurlijke wijze onder de aandacht gebracht bij potentiële kopers.

Meer informatie blog.botentekoop.nl en zeilwereld.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *