Nominaties Motorbootvarenprijs 2014 bekend

PERSBERICHT
Heerenveen – Uit de zes voordrachten voor de Motorbootvarenprijs 2014 heeft de jury de volgende nominaties vastgesteld:
1. Hein Eek: een nieuw Merk, de nieuwe trend, maximaal comfort
( www.heineek.nl )
2. Stichting Apeldoorns Kanaal: activiteiten om het Apeldoorns Kanaal te heropenen
( www.apeldoornskanaal.com )
3. Project Varen doe je Samen: Rijkswaterstaat voor haar stuwende en doorslaggevende bijdrage aan dit breed gedragen project.
( www.varendoejesamen.nl )
4. Recreatieschap de Marrekrite: het unieke voorbeeld voor andere vaargebieden vanwege de betrokkenheid van hun vele vrijwilligers en gebruikers en beheerders.
( www.marrekrite.nl )
De jury, bestaande uit mevr. Linda van der Eijck (VVN), John Waleveld (KNMC),Jan Briek (Waterkampioen), Wiert Omta (Watersportverbond), Epco Ongering (Vaarkrant), Hans Papenburg (Motorboot) en voorzitter Nico van Lamsweerde zal tijdens de werkconferentie op de openingsdag 2 september a.s. van de Hiswa te Water in Amsterdam de winnaar bekend maken van de Nationale Motorbootvaren Prijs 2014.
De Nationale Motorbootvarenprijs is ingesteld om bijzondere activiteiten welke direct of indirect hebben bijgedragen aan het attractief, plezierig , veilig en actief motorbootvaren te waarderen met een prijs. De prijs bestaat uit een fraaie bokaal en wordt uitgereikt tijdens de SRN-werkconferentie op dinsdagmiddag 2 september a.s, in Amsterdam, IJkantine, Mt. Ondinaweg 15-17, 1033 RE Amsterdam .
Meer informatie www.motorbootvarenprijs.nl

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X