Informatie voor de watersporter

North-Line Yachts toont primeur North-Line 42 Wheelhouse voor het eerst op HISWA te Water

PERSBERICHT
north-lineHarlingen – Harlingen-North-Line Yachts, de bouwer van de North-Line motorjachten zal tijdens de HISWA te Water 2014 een nieuw model presenteren, de North-Line 42 Wheelhouse.
De eerste North-Line 42 Wheelhouse is momenteel in de vaart en wordt uitvoerig getest door diverse international media. Het schip komt voort uit het verzoek van klanten op zoek naar een schip met uitstekende vaareigenschappen, luxe interieur en kwaliteit. Daarnaast is het jacht ideaal om onder alle weersomstandigheden grotere afstanden af te leggen.
Dit nieuwste model van North-Line Yachts laat, net als alle andere North-Line modellen, zien dat North-Line bovenal voor kwaliteit staat. Ook dit jacht is wederom een ontwerp van Arthur Mursell of TT Boat Designs, bekend van de bekende Nelson motorjachten.
De North-Line 42 Wheelhouse is uitgevoerd met twee Cummins 480 pk motoren, waarmee een topsnelheid van 29 knopen te behalen is. Het interieur is voorzien van een ruime eigenaars hut met een royaal V-bed en veel bergmogelijkheden. De sanitaire ruimte heeft een elektrisch toilet, douche en wastafel. In de salon is een U-bank met ruimte voor minimaal 8 personen en royaal opgezette keuken die van alle gemakken is voorzien. Achterin het schip is de gastenruimte met slaapplaats voor drie personen op een één en tweepersoonsbed inclusief eigen sanitaire ruimte met elektrische toilet, douche en wastafel.
Het stuurhuis is voorzien van een luxe uitgevoerde stuurstoel met een L-bank, die hydraulisch kan worden aangepast in een meevaarbank. Achterin bevindt zich een royale kuip met comfortabele zitplaatsen en een grote kuiptafel.
De North-Line 42 Wheelhouse zal samen met de North-Line 37 Pilot te bezichtigen zijn op standnumer B 28.
Standaard details
Model: North-Line 42 Wheelhouse
Ontwerp: TT Boat Designs, Arthur Mursell
Lengte over alles: 13.80
Breedte: 4.10
Diepgang: 1.13
Romp vorm: Rondspant met deep-V, halfglijder
Material romp: Polyester
Motoren: 2 x 330 pk Max. snelheid 29 knopen
Dieseltank: 2010 liter
Watertank: 700 liter
CE Categorie: A
Meer informatie www.north-line.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht