Informatie voor de watersporter

Novasol verhuurt in Hongarije vakantiehuis aan Balatonmeer inclusief elektrische boot

PERSBERICHT
Reeuwijk – Om het welbekende Balatonmeer in Hongarije ook eens vanuit een ander perspectief te bekijken, kunnen vakantiegangers bij Novasol  nu een vakantiehuis met boot boeken. De perfecte manier om als kapitein van een ‘eigen’ boot het meer en de mooie omgeving vanaf het water te verkennen.
Een heerlijke vakantie aan én op het Hongaarse Balatonmeer is nu te boeken bij Novasol vakantiehuizen. De vakantiehuizenspecialist biedt een huiselijk vakantieverblijf inclusief elektrische boot. De populaire vakantiebestemming staat bekend om de aangename temperatuur van het water en de vele watersportmogelijkheden. Zowel strand- en natuurliefhebbers als sportievelingen, wijn- en muziekkenners komen aan hun trekken in de veelzijdige Balaton-streek; zo is het vulkaanlandschap van nationaal park Boven-Balaton zeker een bezoek waard en halen liefhebbers van krachtige wijnen hun hart op bij de verschillende wijnhuizen en –boerderijen. Voor Novasol een goede reden om gasten de mogelijkheid te bieden naast een ‘eigen’ huis ook een ‘eigen’ boot te huren. Zo hoeft geen enkel plekje aan het 77 kilometer lange meer onontdekt te blijven.
Gemak dient de mens
De unieke combinatie van ‘vakantiehuis & boot’ is gemakkelijk te reserveren; de vakantieganger kan ruim van tevoren bij het online boeken van het vakantiehuis maar ook ter plaatse bij het kantoor in Siófok of Balatongyörök reserveren. Wanneer reizigers in één van de jachthavens aan boord gaan, staat er een professionele schipper klaar om in het kort alle ins en outs toe te lichten. Zelfs voor de minder geoefende kapiteins is het huren van een ‘eigen’ 6-meter lange elektrische boot dus geen enkel probleem. Een vaarbewijs is niet nodig maar een minimumleeftijd van 18 jaar is een vereiste. Het ingebouwde GPS-systeem, veiligheidskit, hifi systeem en visradar maken de comfortabele, nieuwe Balaton-ervaring compleet. De 6-persoons boten zijn via Novasol te boeken of te reserveren voor tenminste 4 uur.
Voor meer informatie www.novasol.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht