Informatie voor de watersporter

Nu online veiling van werkschepen en werkboten bij bootveiling.com

PERSBERICHT
Naarden – Bootveiling.com – bekend om de maandelijkse veilingen van pleziervaart- en weesboten – heeft de opdracht in Nederland, Duitsland en België om een viertal werkschepen te veilen. Het betreft vier unieke schepen te weten; Een drijfvuil visboot van Waternet, Een kraanboot afkomstig van Waternet, Een voormalig Duitse patrouillevaartuig en een bunkerboot.

Alle boten zijn te bezichtigen online en tijdens de kijkdagen welke verspreid over Amsterdam, Antwerpen en Emmerich am Rhein worden gehouden.
Veilingmeester Jeroen Bolweg constateert dat er een groeiende behoefte is om op deze wijze werkschepen te verkopen: “Zowel opdrachtgevers als bieders ervaren het veiling mechanisme als prettige omdat je op deze wijze nooit als koper te veel betaald en als opdrachtgever weet dat de volledige markt is benaderd welke interesse zou kunnen hebben voor een het aanbod.”
Bootveiling.com zorgt voor de nationale en internationale publiciteit campagnes, presenteert het aanbod op haar website en in haar nieuwsbrieven en ondersteunt alle potentiele bieders met alle vragen welke rond om de aankoop van een boot op de veiling er kunnen zijn.
Iedereen die geïnteresseerd is kan zich voor de kijkdag aanmelden wat we zeker adviseren. Indien u een expert wilt meenemen kan dat natuurlijk altijd. De veiling is voetstoots en in de staat waarin het goed zich bevindt. De koper zal zelf moeten zorgen voor het ophalen na gunning. Registatie op de website van Bootveiling is altijd gratis en iedereen kan meebieden
Indien u een boot koopt via de veiling wordt daar niet een inruil op geaccepteerd maar we kunnen natuurlijk altijd weer bij een volgende veiling de oude boot van de hoogste biedende verkopen.
Kijkdag: Voor alle details en aanmelden bezoek onze website bootveiling.com
De veiling sluit op maandagavond 29 april 2019 vanaf 20.00 uur
Ophalen na gunning binnen 7 dagen op afspraak
Bootveiling.com zorgt op deze wijze voor een snelle en transparante prijsvorming waarbij een zeer groot internationaal publiek wordt bereikt. Door een veiling te organiseren worden boten weer in de vaart genomen en krijgen ze een tweede kans.
Meer informatie www.bootveiling.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht