Nu ook verstaging en zeereling bij webwinkel 'lijnenspecialist.nl'

PERSBERICHT
Amsterdam – De Lijnenspecialist heeft nu online een stappenplan om zelf je verstaging en zeereling samen te stellen en te bestellen. Zoals zeilers al jaren hun touwwerk bij de Lijnenspecialist bestellen met behulp van de Lijnenwijzer, kan dit nu ook voor verstaging.
Booteigenaren kiezen eerst hun type staalkabel, doorgaans 1×19, en kunnen dan kiezen uit bijpassende terminals en spanners. Verstaging en zeereling is hiermee eenvoudig te bestellen en wordt in eigen tuigerij in Amsterdam gemaakt. Om verwarring bij het opmeten van verstaging te voorkomen heeft de Lijnenspecialist hier een duidelijke instructiefilm voor gemaakt.
Hoewel het online bestellen nu heel eenvoudig is gemaakt, kunnen booteigenaren ook hun verstaging langsbrengen in Amsterdam en wordt een nieuwe set gemaakt. Ook hiervoor is een instructiefilm gemaakt, zodat duidelijk is hoe de verstaging gemarkeerd moet worden voordat deze van het schip wordt gehaald. Uiteraard tuigt de Lijnenspecialist ook op locatie.
De Lijnenspecialist beschikt over een specifieke tuigtafel, nauwkeurige walsapparatuur en de ervaring om de vereiste nauwkeurigheid te waarborgen.
Meer informatie www.lijnenspecialist.nl

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X