Nu zeilvakanties in het Caribisch gebied vanuit Sint Maarten bij Nautisail

PERSBERICHT

foto's Nautisail
foto’s Nautisail
Almere, Sint Maarten – Vanaf november t/m april kun je een volledig verzorgde 8 of 11 daagse zeilvakantie boeken vanaf het vakantie-eiland Sint Maarten.
Sint Maarten is ideaal gesitueerd voor een avontuurlijke zeilvakantie in een van de beste zeilgebieden ter wereld. De milde passaatwind voert je naar omliggende eilanden als Anguilla, St. Bartélemy, St. Kitts en St. Eustatius. Je kunt korte en langere passages met elkaar combineren om optimaal van het zeilen te genieten. Het kristalheldere water nodigt uit voor een verfrissende duik of snorkelpartij.
NautiSail heeft 8 en 11 daagse reizen georganiseerd, die zijn afgestemd op het vliegschema van Arke/Tui. Deze maatschappij vliegt vanaf begin dit jaar rechtstreeks van Amsterdam naar Sint Maarten. Deze snelle en redelijk geprijsde verbinding zorgt er mede voor dat zeilers voor een gunstige prijs een zeilvakantie in de Caribbean kunnen beleven.
Hoogtepunt is natuurlijk de Heineken Regatta, die in 2017 van 3 t/m 6 maart plaatsvindt.
Er wordt gevaren met een Beneteau 50.4. Deze staat garant voor goede zeileigenschappen en een comfortabel verblijf aan boord. Er zijn 4 gastenhutten met eigen sanitair en het schip is voorzien van alle veiligheidsmiddelen.
De schipper is een gepassioneerd zeiler, in het bezit van alle nodige certificaten. Hij is een uitstekend gastheer en graag bereid de gasten te helpen bij het vergroten van de zeilkennis, maar er kan ook gewoon genoten worden van de zon, zee en het zeilen.
De zeilreizen zijn geschikt voor een grote doelgroep. Jong, oud, man, vrouw, single of groep. Ervaren of onervaren geen probleem. Er wordt alleen overdag gevaren en de afstanden zijn zodanig dat er voldoende tijd overblijft om de eilanden te verkennen.
Deze zeilreis wordt verzorgd door NautiSail (036 7518696).
Meer informatie www.zeilvakantie-sintmaarten.nl en www.nautisail.nl

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X