Informatie voor de watersporter

NUVA Yachts met 3 modellen aanwezig op de HISWA te Water 2023

Brinks Watersport zal met NUVA Yachts deelnemen aan de Hiswa te Water op het Yamaha paviljoen. Dit jaar heeft Brinks Watersport de schijnwerpers gericht op 3 indrukwekkende en opvallende NUVA Yachts modellen. De M6 Open, M6 Cabin en M9 Open, die voor de bezoekers van de Hiswa te Water te bewonder zijn op het Yamaha paviljoen.

De HISWA te Water staat bekend als dé plek waar de nieuwste trends, technologieën en boten worden getoond aan het enthousiaste publiek. Brinks Watersport heeft met hun veelbelovende en innovatieve NUVA Yachts botenlijn, die een perfecte combinatie biedt van stijl, prestaties en functionaliteit een mooi Spaans merk aan hun assortiment toegevoegd.

M6 Open: Een Lust voor het Oog en de Zintuigen

De M6 Open, een strakke en sportieve motorboot, heeft al snel de aandacht getrokken van bezoekers. Met zijn moderne ontwerp, geavanceerde technologie en comfortabele interieur biedt de M6 Open een onvergetelijke ervaring op het water. Het open ontwerp en de krachtige motor zorgen voor een soepele vaart en een adrenaline verhogende rit.

M6 Cabin: Luxe en Comfort voor Langere Avonturen

Voor degenen die op zoek zijn naar iets meer luxe en comfort, is de M6 Cabin de ideale keuze. Met een elegante cabine die van alle gemakken is voorzien, is deze boot ideaal voor langere avonturen en overnachtingen op het water. De combinatie van stijlvol design en hoogwaardige materialen maakt de M6 Cabin tot een oase van rust te midden van het bruisende water.

M9 Open: Het Ultieme Toonbeeld van Klasse

De M9 Open, het vlaggenschip van de Nuva botenlijn, straalt klasse en verfijning uit. Met zijn ruime indeling, uitgebreide voorzieningen en indrukwekkende prestaties is de M9 Open een statement op zichzelf. Of het nu gaat om ontspannen cruisen of spannende watersportactiviteiten, deze boot biedt het allerbeste op het gebied van maritieme luxe.

Het team van Brinks Watersport is enthousiast om deze NUVA Yachts modellen te presenteren aan het publiek van de HISWA te Water. Bezoekers krijgen de kans om de boten van dichtbij te bekijken, inzicht te krijgen in de technische specificaties en zelfs proefvaarten te plannen om de prestaties uit de eerste hand te ervaren.

Deze indrukwekkende en veelzijdige boten beloven watersportliefhebbers een nieuwe dimensie van plezier en avontuur op het water.

Met deelname aan de HISWA te Water 2023 wil Brinks Watersport hun een bewezen rol in de watersportindustrie tonen, met oog voor innovatie, kwaliteit en klanttevredenheid. De NUVA-botenlijn zijn zonder twijfel een aanwinst voor hun al indrukwekkende assortiment en beloven watersportliefhebbers nieuwe niveaus van avontuur en luxe.

Voor meer informatie: nuvayachts.nl en brinkswatersport.nl

Foto: NUVA Yachts & Boottesten.nl

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht