Informatie voor de watersporter

NVEP lanceert kennisdelingsplatform 

Kennisdelingsplatform

De samenwerking tussen experts binnen de NVEP heeft zich de afgelopen jaren steeds verder ontwikkeld. Er bleek een grote behoefte aan het delen van kennis. Hiertoe is onlangs het NVEP kennisdelingsplatform gelanceerd. Via dit platform wisselen NVEP leden vakinhoudelijke informatie, tips en ervaringen uit. Met behulp van dit platform kan expertise worden behouden, verder worden ontwikkeld en uitgroeien tot een uniek collectief aan kennis. Met dit kennisdelingsplatform is een krachtige tool ontwikkeld om opdrachtgevers optimaal van dienst zijn.

Samenwerking

De Nederlandse Vereniging van Experts op het gebied van Pleziervaartuigen (NVEP) is er in geslaagd zich te profileren als een zelfstandige en professionele belangenvereniging, met een ledenbestand van ca. 40 experts. NVEP staat voor kwaliteit en deskundigheid.

NVEP experts zijn werkzaam in de volgende disciplines: aan- en verkoopkeuringen, schade-expertise, bouwbegeleiding en projectmanagement.

De NVEP zet zich in om de kennis van haar leden op peil te houden en te vergroten. Dit doet zij door middel van seminars, kennis-bijeenkomsten en excursies. Daarnaast zijn er richtlijnen ontwikkeld, voor een eenduidige en consistente bepaling van de omvang van schades aan pleziervaartuigen. Alle NVEP experts hebben zich geconformeerd om te werken met, en zich te houden aan, deze richtlijnen. Voor de opdrachtgever betekent kunnen rekenen op een deskundig en onafhankelijk advies.

Voor meer informatie: nvep.nl

Foto: NVEP / OTTI Fotografie

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht