OCC Yachting begint met luxe motorboot-vakanties op Ionische zee met of zonder schipper onder de naam van OCC Exclusive

PERSBERICHT
occ_exclusiveMUIDEN – Vaarvakanties zijn er in vele soorten en maten en winnen de laatste jaren sterk aan populariteit. Binnen het segment luxe vaarvakanties lanceert OCC Yachting haar label OCC Exclusive : geheel verzorgde luxe motorboot vakanties vanaf Corfu in de Ionische zee. Aan boord ontbreekt het u aan niets…
Een motorboot vakantie betekent vooral veel vrijheid. U bepaalt zelf de route en uw eigen tempo. U huurt de boot, geniet van uw vakantie en levert de boot aan het eind van de vakantie weer af. Maar voor degenen die niet zelf willen varen (bareboat of binnen een flottielje) bestaat er nu de mogelijkheid om een compleet verzorgde motorboot vakantie te boeken met schipper.
OCC Exclusive; compleet verzorgd
Uw schipper is alleen bij u aan boord op de momenten dat u van de ene naar de andere plek vaart. Op alle andere momenten heeft u alle privacy met uw gezin, familie of vrienden op uw eigen boot. Het varen van de boot en het verzorgen van het ontbijt en eenvoudige lunch kan desgewenst worden gedaan door de schipper, zodat u zelf volop van uw vakantie kunt genieten.
Van A tot Z geregeld
Maar er is meer. Het begint nog voor je vertrek. Een persoonlijke travelconsultant van OCC Exclusive bespreekt met jou je wensen en stelt jouw reis op maat samen. Het boeken van je vlucht(en), eventuele aanvullende accommodatie of arrangementen worden uit handen genomen, zodat je hier geen omkijken naar hebt.
Eenmaal op locatie staan de boodschappen al aan boord. Uw schipper bespreekt de mogelijkheden en er kan gevaren worden. Gedurende de week staat de schipper tot je beschikking en kan (samen met de travel consultant in Nederland) de week verder vormgeven. Luxe dineren aan boord, voor anker in de buurt van de Spa of tussendoor toch overnachten aan de wal in een luxe hotel? Dat kan!
Over de boot: OCC Cruiser 40.2
De OCC Cruiser 40.2 speciaal ontwikkeld voor varen in de Middellandse Zee en wordt gebouwd in een eigen fabriek in Turkije. Het dek is comfortabel en ruim van opzet en ideaal om te zonnen en van het buitenleven te genieten. Je kunt deze motorboot huren vanaf de basis op Corfu (of op aanvraag op Lefkas). Het schip is geschikt voor maximaal zes personen en eveneens voorzien van alle gemakken, waaronder twee 2persoonsbedden, een volledig uitgeruste keuken en natte cel met aparte douchecabine.
Meer informatie www.occexclusive.com