Informatie voor de watersporter

Octrooi voor de 41 S-line steilsteven met waaier van Steeler Yachts

PERSBERICHT
Steenwijk – De S-lijn van Steeler Yachts staat voor Space, Style, Speed, Seaworthyness, Safety en Superiority. Oftewel ruimte, stijl, snelheid, zeewaardigheid, veiligheid en superioriteit. Voor deze lijn is het schitterende NG-design naar een hoger niveau getild: Een schitterende nieuwe rompvorm.

De Steep High Flared Bow, de steilsteven met waaier waarvoor het octrooi is aangevraagd, zorgt voor een hogere rompsnelheid bij een lager dieselverbruik. De scherpe aansnijdhoek van de boeg reduceert de boeggolf tot een absoluut minimum en zorgt op die manier voor minder weerstand en minder buiswater.
De hoge positie van de waaiersteven beschermt het vaartuig en de bemanning in een ruwe zee tegen water over de boeg. De kuip en stuursalon hebben een gezamenlijke lengte van 7,40 meter, wat een enorme gelijkvloerse ‘entertainmentruimte’ oplevert. De NG41 S kan worden ingedeeld met twee- of driepersoons slaapkamers.
Steeler Yachts heeft vorig jaar de eerste S-lines opgeleverd en in 2018 zal het S-line programma zijn uitgebreid tot 9 modellen tussen de 11 en 20 meter die zowel in staal als aluminium geleverd kunnen worden.
Meer informatie www.steeleryachts.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht