Informatie voor de watersporter

Oesterdam Aqua

dé in-water boatshow in het voorjaar

Na een eerste, en succesvolle introductie in 2022, zal de tweede editie van Oesterdam Aqua georganiseerd worden. Oesterdam Aqua is een driedaagse boatshow in de jachthaven van Resort Oesterdam, Tholen. Enkele weken later dan afgelopen jaar, nu van 14 tot en met 16 april, tonen naar verwachting 15 tot 20 deelnemende bedrijven een divers aanbod van sport- en speedboten, motorkruisers, RIB’s en aanverwante producten. Toegang voor bezoekers is gratis. Elke beursdag na 16.00 uur bestaat de mogelijkheid voor het maken van proefvaarten.

Nieuwe boten in de schijnwerpers

Initiatiefnemer Kempers Watersport zal op de boatshow aanwezig zijn met een aantal Sea Ray, Boston Whaler, en Axopar modellen. Daarnaast zal ook het merk Alfastreet Marine voor het eerst op een boatshow te bewonderen zijn. Naast de boten van Kempers Watersport zullen onder andere de merken van Tigé, en Belgian Boat Service aanwezig zijn. Op de kade zullen een aantal accessoires partijen vertegenwoordigd zijn waaronder Vanclaes trailers en Master Yacht Care.

De volledige deelnemers- en botenlijst zal vanaf half maart worden gedeeld via onze website event

Voor meer informatie: oesterdamaqua.nl

Foto: Oesterdam Aqua

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com of plaats hieronder een reactie. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht