Informatie voor de watersporter

Officiële SAIL Amsterdam 2015 app vanaf vandaag beschikbaar voor iOS en Android

Amsterdam – De officiële SAIL Amsterdam 2015 app is nu downloadbaar in de app stores (App store en Google Play store). In deze app is alle nuttige informatie over SAIL Amsterdam 2015 te vinden. Van de ligplekken van de schepen tot het volledige programma met plattegrond. Diverse filters voor interessegebieden of doelgroepen zijn ingebouwd. Tevens zijn geavanceerde technieken in de app geïntegreerd ten behoeve van real-time informatie via bluetooth en live streaming.
Met de SAIL-app blijf het publiek altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom het evenement. Van ieder programmaonderdeel geeft de app een beschrijving met locatie. Via live webcams en streams kan men vanaf kort voor het evenement op afstand meekijken met publiek op het SAIL-terrein. Wanneer bezoekers Bluetooth inschakelen krijgen ze via de app automatisch informatie van 10 bijzondere schepen die tijdens de SAIL-In parade passeren en later in de Oranjehaven (IJhaven) aangemeerd liggen. Ook zijn via de app kaartjes te koop voor SAIL Music Marina of artikelen uit de SAIL webshop. En met de speciale “waar ben ik”-tool zijn alle bijzonderheden in de nabijheid te vinden.
Het hoofdmenu van de SAIL-app bestaat uit de volgende onderdelen:
– Schepen: Omschrijvingen en posities
– Programma: activiteit, locatie, omschrijving
– SAIL live: koppeling naar livestreams en webcams op het terrein
– Waar ben ik (interactieve kaart) met daarop aangegeven alle praktische voorzieningen, schepen en activiteiten op je route
– SAIL-terrein: met plattegronden en bereikbaarheidsinfo
– Looproutes
– Nieuws
– Zelf varen/Vaarregels
Meer informatie www.sail.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht