Olympia Charters in Warmond toont twee nieuwe luxe motorjachten om te huren tijdens Open Huis op 4 en 5 april

PERSBERICHT
olympiachartersWarmond (NL) – Met twee luxe motorjachten met slaapgelegenheid voor 4 tot 6 personen erbij gaat Olympia Charters het vaarseizoen 2015 tegemoet. De verhuurvloot omvat inmiddels 35 schepen verdeeld over twee locaties. Zaterdag 4 en Zondag 5 april houden zij in Warmond op de Veerpolder 61-67 Open Huis en zullen zij onder andere de nieuwe aanwinsten tonen.
Met de aanschaf van deze 2 luxe jachten herhaalt de geschiedenis zich eigenlijk een beetje bij deze in 1977 opgerichte jachtverhuurder. Wie herinnert zich immers niet de Boekaniers en de Travellers die velen jaren vanuit Warmond verhuurd werden en waarmee velen honderden binnenlandse en buitenlandse toeristen een onvergetelijke vaarvakantie hebben beleefd op de Nederlandse wateren? In 1999 besloten de ouders van de huidige eigenaar Patrick Kerkvliet deze schepen af te stoten en zich meer te gaan toeleggen op de verhuur van sloepen voor dagrecreatie. Daar komt nu in 2015 weer verandering in, met de aanschaf van de 2 luxe Olympia 34 kruisers willen we vanuit Warmond weer veel mensen een onbezorgde vaarvakantie in Nederland bezorgen. Want zeg nou zelf, Nederland is het mooist vanaf het water.
Vanzelfsprekend zullen de verhuuractiviteiten van de sloepen vanuit Warmond en Leiden ook gewoon voortgezet worden, sterker nog ook het Varen Zonder Zorgen concept waarbij mensen tegen een vast bedrag onbeperkt een geheel vaarseizoen kunnen varen is ook nieuw leven ingeblazen. Vanaf 2015 kunnen mensen kiezen uit een Goud, Zilver of Brons variant. Hierdoor is het mogelijk om al vanaf € 950,– diverse keren per seizoen te komen varen. Voor meer informatie omtrent dit unieke concept kijkt u op www.varenzonderzorgen.nl
Open Huis
Olympia Charters houdt zaterdag 4 en zondag 5 april van 10.00 tot 16.00 uur Open Huis in Warmond. Geïnteresseerden kunnen proefvaren met de pas verworven boten of de sloepen. Voor de bezoekers van de charterbasis is er verse koffie of een drankje. Wie ter plekke een motorjacht boekt, krijgt van Olympia Charters 15% introductie korting.
Meer informatie www.olympia-charters.nl en www.varenzonderzorgen.nl

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X