Informatie voor de watersporter

Olympische Finn-zeiler Postma rijdt als winnaar van de Onesails Winchgrinder competitie nu met licht metalen AEZ velgen

PERSBERICHT
Huizen – Pieter Jan Postma, zeiler in de Finn, en kanshebber voor goud op de komende Olympische Spelen, wint een set lichtmetalen velgen tijdens de Onesails Winchgrinder competitie.
Tijdens de droge Hiswa in de RAI heeft Postma in de standhouderscompetitie de snelste tijd neergezet. Postma: “Draaien aan een koffiemolen behoort niet tot mijn dagelijkse training in de Finn, maar door het snot voor mijn ogen te draaien ben ik wel de snelste!”
De set velgen wordt aangeboden door Alcar, importeur van het merk AEZ. Het velgenmerk is erg actief in de zeilsport en sponsort onder andere een team in de RC44 cup en het Nederlandse World Sailing Team, dat onlangs heeft gestreden in Les Voiles de St. Barth.
De velgenfabrikant ziet veel gelijkenissen tussen het hoge niveau van wedstrijdzeilen en haar lichtmetalen wielen. Jeroen de Kruif, marketing manager van Alcar: “Onesails en AEZ delen dezelfde passie voor perfectie en kwaliteit.” De samenwerking met Onesails is voor hun dan ook een logische keuze.
Voor de Nederlandse importeur van AEZ is de participatie in de winchgrinder competitie een eerste stap binnen het wedstrijdzeilen in Nederland. De Kruif: “Ondersteuning van de zeilsport is een belangrijk speerpunt voor AEZ. Hoewel autosport een veel meer voor de hand liggende keus lijkt, heeft AEZ bewust gekozen voor een wat exclusievere tak van sport, die beter bij de uitstraling van het merk past.”
Onesails onderzoekt momenteel welke evenementen en zeilteams ook goed zouden passen bij AEZ.
Meer informatie www.onesails.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht