windverwachting

Onder het motto 'Ontdek en ervaar' zal Boot Holland 2018 met zeker 250 deelnemers weer een representatief beeld opleveren

Persbericht
Leeuwarden – Met nog zeven weken voor de opening, ligt Boot Holland 2018 – van 9 februari tm 14 februari in het WTC Expo in Leeuwarden – op koers. Het is even lastig geweest, maar er is sprake van een inhaalslag. De laatste weken stromen de inschrijvingen binnen en er kan dan ook rustig worden gesteld dat er begin februari weer een representatief aanbod staat. Met voor het eerst een Recreatiepaviljoen.

Boot Holland staat voor no nonsense en geen fratsen. Het twee jaar geleden geïnitieerde Funpaviljoen leek dan ook niet helemaal te stroken met het karakter van de beurs. Toch was dit een schot in de roos. Niet zo vreemd natuurlijk, want funsporten zoals kiten en suppen zijn hot. Wat het goed doet moet je houden en zo is er ook dit jaar weer een Funpaviljoen, ook weer met een groot waterbassin waarin kan worden kennisgemaakt met deze nieuwe manieren van watersport.
Wel heeft het Funpaviljoen een iets andere opzet, want nu maakt het deel uit van het Recreatiepaviljoen. Zoals de naam al doet vermoeden zijn bedrijven uit deze watersporttak hier vertegenwoordigd. Te denken valt aan charterbedrijven, VVV’s, jachthavens, campings aan het water en vermaakcentra. Anouk Kuperus, beursmanager van Boot Holland: “Natuurlijk houden we vast aan onze principes, want daar heeft Boot Holland zijn succes aan te danken. Maar dit bekent niet dat je niet moet openstaan voor nieuwe ontwikkelingen. Suppen en kiten staan in het middelpunt van de belangstelling. Die groep moeten we een platform bieden. Daarnaast worden reisdoelen steeds belangrijker. Waar kun je in een korte tijd naartoe met je boot. Dat willen we graag laten zien, ook omdat we daarmee het aanbod completer maken.”
Hetgeen niet betekent dat het fundament uit het oog wordt verloren. Nog steeds vormt de staalbouw het hart van Boot Holland. Dit samen met sloepen, tenders, consoleboten, rubberboten, polyester kajuitboten, toebehoren als navigatie en kleding, (open)zeilboten, cartografie, verzekeringen, accessoires, (buitenboord)motoren, watersportverenigingen en -organisaties zorgt voor een breed aanbod én voor het succes van Boot Holland.
Voor veel standhouders is Boot Holland een niet te missen beurs. Elk jaar weer is het dé watersporttentoonstelling met de meeste primeurs. Kuperus: “Deze groep vormt een belangrijke basis en er spreekt vertrouwen uit. Als bedrijven terug komen, doe je het goed.” Brandsma Jachten, De Stille Boot, Vedette Jachtbouw, Smelne Yachtcenter, Tornado Sailing, Bootcentrum Geertsma, Webasto en Pollard Jachtbouw zijn hier voorbeelden van.
Naast alle primeurs en nieuwbouw schepen is op Boot Holland ook een ruim aanbod van in onberispelijke staat gebrachte gebruikte stalen motorjachten. In de Keltenhal zijn er diverse fraaie occasions van Jachtbemiddeling Van Veen. Smelne Yachtcenter presenteert een selectie jong gebruikte jachten in de Saksenhal.
Boot Holland is de aftrap van het watersportseizoen en wordt gehouden van vrijdag 9 tot en met woensdag 14 februari in het WTC Expo Leeuwarden.
Openingstijden:
Vrijdag 13:00 – 22:00 uur
Zaterdag 10:00 – 18:00 uur
Zondag 10:00 – 18:00 uur
Maandag 13:00 – 22:00 uur
Dinsdag 10:00 – 18:00 uur
Woensdag 10:00 – 17:00 uur
Prijzen: De entree bedraagt € 14,50 voor volwassenen en jeugd t/m 12 jaar mag gratis naar binnen. Online tickets € 12,50 Parkeren kost € 4,-.
Meer informatie www.boot-holland.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X