Informatie voor de watersporter

Ondernemerswedstrijd 'The Next Entrepreneur' bevestigt visie 'Doe-het-zelf jachtmakelaar' kennis te delen en samen te werken

PERSBERICHT
Utrecht – In de zinderende finale tussen drie finalisten van The Next Entrepreneur heeft de ‘Doe-het-zelf jachtmakelaar’ net aan het kortste eind getrokken. De winst ging naar Kids Watchers. Een sympathiek idee dat een horloge met gps tracker voor kinderen maakt, dat ouders in staat stelt om hun kind te traceren met een app op een smartphone.
Twee weken geleden moesten de finalisten zichzelf en hun bedrijf presenteren op het hoofdkantoor van de Rabobank in Utrecht. De jury had voorafgaand aan deze presentaties zich goed ingelezen in de business plannen, cijfers en prognoses van de drie finalisten. De jurering telde al voor 60% mee voor het eindresultaat. Afgelopen dinsdag 26 november werd een groots finale evenement gehouden met interessante key note sprekers en onderwerpen gericht op ondernemers.
Een van de kernpunten die uit al deze presentaties naar voren kwam, maar die ook door de drie finalisten werd benadrukt is dat het belangrijk is om samenwerking op te zoeken met anderen. Het is belangrijk om informatie open te delen en zo gebruik te maken van elkaars kennis en netwerk. Tijdens het finale evenement moest een pitch van 60 seconden worden gehouden door de finalisten. Jort van Sisseren vertelde in duidelijke taal waar ‘Doe-het-zelf jachtmakelaar’ voor staat. (Doe Het Zelf Jachtmakelaar – Do It Yourself Yachtbroker, www.thenextentrepreneur.nl)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht