Informatie voor de watersporter

Ontdek op de Open Trouwlocatie Dag hoe het is om op een boot van Naupar te trouwen

PERSBERICHT
naupar_huwelijkLelystad – Bent u op zoek naar een unieke trouwlocatie? Als enige in Nederland biedt NAUPAR u de mogelijkheid elkaar het ja-woord te geven midden op het IJsselmeer of de Waddenzee, op een van de mooiste traditionele zeilschepen die onder Nederlandse vlag varen. Ook stilliggend in de haven kunt u trouwen in 12 gemeentes rondom het IJsselmeer en de Waddenzee.
Op 13 oktober doen drie bijzondere traditionele zeilschepen van NAUPAR mee aan de Open Trouwlocatie Dag in de havens van Lelystad en Enkhuizen. Tijdens deze open dag kunt u de deelnemende schepen, zonder afspraak en vrijblijvend, bezichtigen tussen 12.00 uur en 17.00 uur. Meld u aan en ontvang een flesje Prosecco.
Deelnemende schepen.
De deelnemende schepen zijn de Abel Tasman en de Stedemaeght in Lelystad en de Willem Barentsz in Enkhuizen.
Gratis flesje prosecco.
U kunt op 13 oktober zonder afspraak langsgaan en de schepen bekijken. Maar bij aanmelding vooraf wordt uw naam doorgegeven aan de gekozen locatie en staat er een flesje prosecco voor u klaar. Meld u nu alvast aan!
In 12 gemeentes officiële trouwlocatie.
Als u trouwt op een schip, hoeft dat niet in Enkhuizen of Lelystad te zijn. NAUPAR biedt de mogelijkheid om in 12 gemeentes te trouwen: Amsterdam, Harlingen, Enkhuizen, Monnickendam, Marken, Almere, Hoorn, Stavoren, Kampen, Harlingen, Lelystad of Lemmer. De schepen van NAUPAR zijn hier officiële trouwlocaties. Aan u de keuze!
Trouwen midden op het IJsselmeer en de Waddenzee.
Als enige in Nederland biedt NAUPAR u de mogelijkheid elkaar het ja-woord te geven midden op het IJsselmeer of de Waddenzee, op de mooiste traditionele zeilschepen die onder Nederlandse vlag varen.
Proef de sfeer.
Bekijk het You Tube filmpje om een indruk te krijgen hoe het is om op een traditioneel zeilschip te trouwen.
Meer informatie www.naupar.nl en hier een videoimpressie

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht