windverwachting

Ontmoeting en vaartocht Linssen Yachts-vaarders op Oosterschelde bij dealer Jonkers Yachts

PERSBERICHT
Scharendijke – Als dealer van Linssen Yachts in Zeeland heeft Alexander Jonkers afgelopen zaterdag de grootste vloot Linssen schepen gefotografeerd vanuit de lucht met een helikopter. Sinds jaar en dag varen er steeds meer Linssen schepen in de Zeeuwse Delta rond en heeft Jonkers Yachts een sterke positie in de markt met o.a. ruim 40 Linssen schepen in de winterberging.

(luchtfoto: Alexander Jonker)
(luchtfoto: Alexander Jonker)

Vrijdagavond voorafgaand aan de vlootschouw werd er een borrel aangeboden door Jonkers Yachts en een diner geserveerd in het historische Zierikzee waar een groot gedeelte van de film ‘Michiel de Ruyter’ is opgenomen. Met maar liefst 45 Linssen klanten uit Nederland en België werd zaterdag op 13 Linssen schepen een tocht gemaakt over de Oosterschelde. Het is zo’n succes geweest dat we volgend jaar gaan voor een vlootschouw van minimaal 25 Linssen schepen.
Begin juli staat er een toertocht (14 schepen) op het programma georganiseerd door Jonkers Yachts voor haar Linssen klanten naar de Zuid kust van Engeland met als eindbestemming het eiland Wight.
Meer informatie www.jonkers.org

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X