Ook niet-bootbezitters kunnen meedoen aan zeilwedstrijden vanuit Lauwersoog

PERSBERICHT
Lauwersoog – Watersportvereniging Lauwerszee nodigt actieve zeilers ook dit jaar uit om deel te nemen aan activiteiten en wedstrijden. Op de wedstrijdkalender van 2017 staan een aantal prachtige klassiekers op de Waddenzee die voor alle klassen open staan: de Voorjaarrace op zaterdag 20 mei en de Najaarsrace op zaterdag 30 september, die beiden worden gevaren op het Wad tussen Lauwersoog, Schiermonnikoog en Ameland. Op 17 juni staat de Borkum Race weer op het programma, voor scherpe jachten en multihulls vanuit Lauwersoog via de Zoutkamperlaag, Westgat en Noordzee naar Borkum.
Verder organiseert WSV Lauwerszee verschillende wedstrijden op het Lauwersmeer zoals het Valkzeilen op vier donderdagavonden in april en mei en daarnaast voor scherpe jachten, platbodems en multihulls op zaterdag 9 september de succesvolle Vier Uur Rond de Plaat ter hoogte van Oostmahorn.
Geen eigen schip en toch meedoen? Dat kan, want vaak zoeken schippers nog een bemanningslid; wij brengen jullie graag met elkaar in contact. WSV Lauwerszee is niet voor niets al 51 jaar de actieve watersportvereniging in Lauwersoog voor alle watersporters met ‘n hart voor water. De wedstrijden en activiteiten worden georganiseerd vanuit het mooiste clubhuis van Nederland, het Roode Hooft, met fenomenaal uitzicht over het Lauwersmeer.
Meer informatie www.lauwerszee.nl

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X