Informatie voor de watersporter

Ook watersportboeken van Hollandia te lezen via Yindo

PERSBERICHT
Haarlem, Culemborg – Met ingang van deze maand worden een kleine honderd titels van de Gottmer Uitgevers Groep via Yindo aangeboden. De titels kunnen permanent op de virtuele boekenplank worden geplaatst, of desgewenst voor een maand. Met het toevoegen van de uitgaven van uitgeverij Gottmer wordt de keuze voor de consument wederom groter.
‘Gottmer heeft talloze aansprekende series en titels in het fonds, en het is fantastisch om bijvoorbeeld De Grijze Jager, uitgaven uit de Dominicus reisgidsen reeks en een uitgebreide selectie van spirituele boeken te kunnen aanbieden,’ zegt Bob van Duuren, directeur van Yindo. ‘De gesprekken met Gottmer zijn vanaf het eerste moment erg constructief geweest, en dat heeft nu geresulteerd in een mooie selectie, die niet alleen permanent, maar ook tijdelijk kan worden afgenomen.’
Volgens Marius van Campen, commercieel directeur bij Gottmer, is de keuze voor Yindo een logische stap. ‘Onze lezers willen we op zoveel mogelijk relevante manieren bedienen. Door onze diverse fondsen nu ook via Yindo aan te bieden, geven we hen de mogelijkheid boeken overal en altijd (of tijdelijk) digitaal te lezen.’
Over Gottmer
Gottmer Uitgevers Groep (www.gottmer.nl) is een zelfstandige, algemene uitgeverij en heeft een breed assortiment boeken en digitale uitgaven, verdeeld over verschillende imprints (Gottmer, Becht, Altamira, Hollandia en Dominicus) en genres (kinderboeken, lifestyle, spiritualiteit, watersport en reisgidsen).
Over Yindo
Yindo (www.yindo.nl) is een webgebaseerd e-readingplatform waar gebruikers een persoonlijke boekenplank kunnen inrichten, die via de Yindo-website op desktopcomputers, laptops en tablets is te raadplegen. Yindo bevat momenteel circa tweeduizend titels.
Meer informatie www.gottmer.nlwww.yindo.nl, en www.hollandia-boeken.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht