Informatie voor de watersporter

Op 16 december signeert oceaanroeier Ralph Tuijn zijn nieuwe boek bij Dekker Watersport in Zaandam

PERSBERICHT
Zaandam – Op 1 augustus van dit jaar begon oceaanroeier Ralph Tuijn aan de Trifinance Ocean Challenge, een recordpoging om als eerste soloroeier de Indische Oceaan over te steken van Australië naar het vasteland van Afrika. Een reis van circa 9000 kilometer over een van de lastigste wateren op aarde vanwege diens sterke stromingen. Door technische tegenslag en slechte weersomstandigheden was zijn vertrek al twee maanden uitgesteld waardoor nog een nieuw gevaar dreigde: het orkaanseizoen. Toch koos Ralph ervoor om van start te gaan in Australië.
Row with the Flow
Row with the flow neemt u mee naar de kuip van zijn roeiboot waar hij de meest onwaarschijnlijke avonturen beleefd. Dagen vooruit roeien en toch terug gezet worden door sterke stromingen. Haaien smaken niet lekker. Het beste lokaas zijn de oranje wuppies van Albert Heijn. Dit zijn slechts enkele feiten uit zijn nieuwe boek.
Exclusieve signeersessie bij Dekker Watersport
Op zondag 16 december presenteert Ralph Tuijn zijn nieuwe boek. Ralph is aanwezig van 12.00-16.00 in de winkel van Dekker Watersport. Tijdens de expeditie gingen er camera’s van Discovery Channel mee. Hier is een documentaire over gemaakt. In de documentaire ‘Missie Indische Oceaan’ wordt zijn heroïsche tocht op indrukwekkende wijze in beeld gebracht. We zien hoe hij in zijn eentje twaalf uur per etmaal roeit tegen de krachtige stromingen. Hoe zijn voedselvoorraad slinkt door zijn zware inspanningen. En hoe hij vervolgens zijn roeispanen gebruikt als hengel om vis te vangen. Waar eindigt dit extreme avontuur? Missie Indische Oceaan met Oceaanroeier Ralph Tuijn is op zondag 16 december om 22:00 uur te zien op Discovery Channel en Discovery Channel HD.
Meer informatie www.dekkerwatersport.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht