Op 16 juni kunt u Nautisch Alkmaar beleven bij Bootschappen Watersport en Nautisch Centrum Nicolaas Witsen

PERSBERICHT
Alkmaar – In het weekend van 15 en 16 juni 2019 wordt de eerste editie van het Meevaarweekend georganiseerd. Het hele weekend laten watersporters, watersportondernemers en watersportverenigingen door heel Nederland mensen op een leuke manier kennismaken met het water. Zo ook bij Bootschappen Watersport en Nautisch Centrum Nicolaas Witsen.
Nautisch Centrum Nicolaas Witsen laat op 16 juni graag zien hoeveel er te genieten valt op en langs het water. Van 12:00 tot 17:00 uur is er veel te beleven rondom het Nautisch Centrum aan de Kraspolderweg 4. De verschillende onderdelen van het Nautisch Centrum – naast de jachtwerf ook Bootschappen Watersport, Witsen Marine en Jachtmakelaardij Nicolaas Witsen – laten zien wat ze in huis hebben.
Veel actie en leuke prijzen
Ook een aantal watersportbedrijven zijn aanwezig: o.a. SloepenCentrum, Cobb, Dulon Marine, E-4Motion, Plastimo en Besto Lifesaving showen hun producten en er zijn leuke prijzen te winnen. Promoties en demonstraties zorgen voor actie op en rond het water!
Lifestyle
Ook de nautische lifestyle wordt natuurlijk niet vergeten. Want watersport, dat is niet alleen maar varen. Daarom zijn op Nautisch Alkmaar ook lifestyle-producten te vinden, zoals zonnebrillen van Ray Ban, Revo, Ana Hickmann, Michael Kors, Versace, Chloé, Emporio Armani, Dsquared2, topwagens van Range Rover en BMW en loungesets van Bubalou.
Voor de hele familie
De inwendige mens wordt op deze middag verwend door DOK-10 Bar & Kitchen. Die hebben hun eigen plekje aan het Alkmaardermeer in Akersloot en weten wat de watersporter gelukkig maakt. Omdat het bijna Vaderdag is, zullen we natuurlijk iets speciaals doen voor alle vaders die langskomen. Voor de kinderen is er een springkussen en zijn er sup-clinics. Voor iedereen belooft het een gezellige, actieve middag te worden.
Met de boot naar Nautisch Alkmaar?
Nautisch Alkmaar is gratis toegankelijk – we delen graag onze liefde voor watersport. Natuurlijk kun je met de auto of op de fiets naar dit evenement komen. De Kraspolderweg is goed bereikbaar. Nóg leuker is het om met de boot te komen. Vanuit het haventje aan de Schelphoek Alkmaar én vanaf DOK-10 Bar & Kitchen in Akersloot varen we om het uur naar het Nautisch Centrum. Zo kom je gratis en superrelaxed naar de watersportdag. Gelijk heerlijk genieten op het water.
Meer informatie www.bootschappen.nl en www.facebook.com en www.meevaarweekend.nl

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X