123 stickers

Op 17 mei en 18 mei 29ste Telegraaf Catamaran Opstapdagen in Almere

Almere – Op zaterdag 17 en zondag 18 mei organiseren de Telegraaf en Sail-Today voor de 29e keer de Catamaran Opstapdagen. Het evenement op Marina Muiderzand biedt iedereen de kans om een keer echte multihull te varen!
De snelheid, het spel met de elementen en de vrijheid op het water geven de ultieme kick. Zeilervaring is zeker geen vereiste, want wie inschrijft, vaart mee met ervaren catamaranzeilers en zelfs olympische wedstrijdzeilers.
Perfect beeld
Vanaf 16 uur zeilen de olympische catamaranzeilers de Bolster Knock-out race. Vanaf de tribune aan de oever en op een groot scherm is de spannende strijd prima te volgen. Met kleine camera’s aan boord, drones en een hoogwerker wordt alles perfect in beeld gebracht.
Grootste catamaranstrand
Marcelien de Koning geeft het deskundige commentaar en er is een dj voor de muzikale omlijsting. De catamaran Opstapdagen worden ‘s ochtends van 10.00 tot 13.00 uur en ‘s middags van 14.00 tot 17.00 uur gehouden op het grootste catamaranstrand van Nederland, bij Sail-Today op Jachthaven Marina Muiderzand.
De kosten bedragen slechts €25 p.p incl. wetsuit/trapeze, zwemvest en een kop koffie met wat lekkers.
Meer informatie www.catamaranopstapdag.nl en www.teamraceknockout.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X