Informatie voor de watersporter

Op 25 maart in Den Helder open avond over ‘tall ships’ en ‘At Sea Sail Training’ aan boord van de Morgenster

Den Helder – In samenwerking met de schepen en de STAN organiseert At Sea Sail Training een informatie avond aan boord van verschillende Tall Ships. Deze avonden zijn bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in Tall Ships, in zeilen, in het sponsoren van jongeren om deel te nemen aan deze unieke zeil training ervaring en iedereen die wel eens rond wil kijken aan boord van een Tall Ship en benieuwd is naar wat het allemaal inhoud.

Op 25 Maart is er een avond in Den Helder en wel op de Morgenster, te vinden op Willemsoord, tegenover Gebouw 41. Tijdens de avond krijgen belangstellenden meer informatie over de Tall Ships Races 2011, het programma van de schepen, wat er allemaal mogelijk is aan boord van een Tall Ship en speciaal voor de aanwezige jongeren uitleg over het vinden van sponsoren voor hun Tall Ships ervaring.

De bijeenkomst begint om 19.00 uur en begint met een rondleiding aan boord van het schip. Daarna volgt de presentatie van At Sea Sail Training, een korte presentatie over het schip zelf en tenslotte is er gelegenheid tot delen van ervaringen en stellen van vragen.

Op De Morgenster is tijdens de avond een medewerker van At Sea Sail Training aanwezig, alsmede een lid van de STAN of het Youth Forum, het jongerenonderdeel van de STAN. Zij staan allen open voor vragen en kunnen meer vertellen over het reilen en zeilen van een Tall Ship. Jongeren mogen uiteraard iemand meenemen ter begeleiding, zoals ouders of vrienden. (Den Helder Actueel)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht