Informatie voor de watersporter

Op de 'Jobe Fusion of Fun' dag 13 juni in Maurik kun je leren wakeboarden, waterskiën, jetskiën en suppen

PERSBERICHT
worldnautic_jobe_funMaurik – Op 13 juni tussen 9 en 17 uur organiseert World Nautic Center de zesde editie van de Jobe Fusion of Fun dag in Maurik. Er zijn demonstraties van producten en topsporters. Dit jaar krijgt je favoriete onderdeel – wakeboarden, waterskiën, jetskiën en suppen – een eigen plek op het terrein.
Fusion of Fun dag is één van de meest toonaangevende evenementen in de boating scene, een dag vol activiteiten op het water, waar plezier voorop staat. Er zijn drie onderdelen.
Boating > Tijdens de Fusion of Fun dag varen er in Maurik diverse speedboten, waarachter je kunt wakeboarden, waterskiën, mono-skiën en uiteraard ook funtubes kunt testen.
PWC > Volledig ingerichte stand met diverse PWC artikelen – (alles voor je waterscooter of jetski uitrusting)
Sup > Er worden SUP-Clinics gegeven waar bezoekers op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met deze populaire manier van watersporten.
Wake Park
Vanaf het balkon of het strand kunt u genieten van professionele demo’s en fantastische tricks van een Jobe team Rider.
Kortom, de Fusion of Fun dag is er één om niet te missen voor wie van snelle en sportieve watersporten houdt.
Uiteraard is er ook een shop aanwezig waar een groot gedeelte van het assortiment te koop is. Op de fusion of Fun dag zijn een aantal Jobe-experts aanwezig die al je vragen over de producten kunnen beantwoorden.
Niet wachten tot 13 juni om de JOBE collectie te bekijken? Kom dan naar onze winkel in Sliedrecht die de hele week geopend is! (ma t/m vrij 9.00 – 18.00 uur, za 9.00 – 17.00 uur) of bestel online op jobe.nl en ontvang het product de volgende dag in huis.
Partners
De partners die het evenement tot een succes maken zijn Trailer Boot, Board Academy (leukste wakeboardschool van nederland) – YAMAHA waterscooters.
Meer informatie www.worldnauticcenter.com, www.jobe.nl en ook op Facebook

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht