123 stickers

Op zaterdag 5 november 2011 houdt Enjoy Sailing Zeeland 'Buy en Charterdag' bij Van den Bosch Yachting in Almere

PERSBERICHT
St. Annaland (Zeeland) – Uw profiel: U geniet van het leven. Hobby’s, kinderen? vrienden… werk, kortom een druk bestaan. “Wel een boot, geen boot… al dat onderhoud en verplicht alle vrije uurtjes naar de boot… Oh ja, die economische omstandigheden… Ik weet het niet!”
Voor zeilers die zich herkennen in voorgaand profiel hebben wij het ‘Buy- en Charterconcept’. U koopt een Bavaria, die wij voor u verhuren en onderhouden. U maakt uw zeiluren en houdt voldoende tijd over voor andere belangrijke zaken. De kosten die gemoeid zijn met het jachtbezit zijn minimaal in vergelijking met jachteigenaren, die elk weekend naar hun jacht moeten.
In Zeeland hebben we een goed uitgeruste vloot. Daar zijn we trots op! Om de vloot jong te houden willen we twee Bavaria 31 en een 37 vervangen. De Cruiser 32 en 36 zijn de vervangers van deze jachten, beide modellen hebben we dit seizoen in de vloot gehad en huurders zijn enthousiast over deze boten. Zeilgemak en royale binnenruimte zijn belangrijke voordelen van deze moderne jachten. Concreet willen wij voor volgend seizoen twee nieuwe Cruiser 32 en twee nieuwe Cruiser 36 in de vloot.
Voor de Cruiser 32, en Cruiser 36 hebben we in een brochure uiteengezet hoe ons Buy- en Charterconcept werkt. Heeft u vragen over zorgeloos jacht bezit neem dan gerust contact met ons op.
Op zaterdag 5 november, van 10.00 – 17.00 uur hebben we een “Buy en Charterdag” bij Van den Bosch Yachting in Almere. In de showroom kunt u voelen een ruiken aan de Cruiser 32 en 36, terwijl wij u alles vertellen over zorgeloos jachtbezit in de vloot van Enjoy Sailing in Zeeland. Heeft u plannen om te komen, wilt u ons dat dan laten weten, het liefst per mail.
Meer informatie www.enjoysailing.nl,   www.buyencharter.nl, (info@enjoysailing-zeeland.nl) en www.vdby.nl