Open Dag bij No Limit Ships op zaterdag 9 maart 2013 met de oud-schipper van de reddingsboot van Terschelling

PERSBERICHT
Groningen – Op 9 maart a.s. organiseert No Limit Ships, bouwer van krachtige zeewaardige motorboten voor professioneel of recreatief gebruik en luxe stalen tourslepers (Blauwe Stad), haar open werfdag. Tijdens deze dag kunt u diverse schepen in aanbouw bekijken en krijgt u een rondleiding over de werf. Deelname is vrij voor iedereen.
Programma:
12.00 uur Ontvangst aan de Friesestraatweg met koffie, soep en broodjes
13.00 uur Ane Ruijg oud schipper van de reddingsboot van Terschelling vertelt over zijn werk als reddingsbootschipper en het werk van de KNRM.
14.30 uur Vertrek met de rondvaartboot vanuit de Friesestraatweg, door de stad Groningen naar de locatie aan de Stockholmstraat
15.30 uur Aankomst Stockholmstraat, hier kunnen diverse Blauwe Stad schepen bekeken worden die in de winsterstalling aanwezig zijn en de Blauwe Stad 10.40 die in aanbouw is. Verder nemen we een kijkje bij de bouw van de loodstenders voor het Nederlandse Loodswezen.
16.30 uur Vertrek per touringcar terug naar de Friesestraatweg
17.00 uur Afsluitende borrel
U kunt zich aanmelden voor deze dag door een email te sturen naar h.molenaar@nolimitships.nl of door te bellen met 06-51784344 (Hans Molenaar). Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging.
Meer informatie www.nolimitships.nl