windverwachting

Open Dag bij Tip Top Sailing voor zeilcursussen en zeilvakanties in 2016, zoals flottielje zeilen op de Noordzee en in Griekenland

PERSBERICHT
Willemstad – zondag 15 november a.s. organiseert Tip Top Sailing in Willemstad weer een leuke Open Dag. De ideale gelegenheid voor (aspirant) zeilers om zich te laten voorlichten over alle mogelijkheden en inspiratie op te doen voor het seizoen 2016!
Onder het genot van een kop koffie, thee of soep kunnen bezoekers bijna de gehele vloot met zeer jonge en moderne schepen bezichtigen, waaronder jachten van Bavaria, Beneteau, Dehler, Hanse en Jeanneau.
In het Maritiem Vereniging Gebouw kan men zich uitgebreid laten informeren over zeilcursussen voor alle niveau’s, over de ruime mogelijkheden voor jachtverhuur in Zeeland en op het IJsselmeer en over ons zeer uitgebreide programma buitenlandse zeilvakanties.
Om echt in de juiste sferen te komen geeft onze flottieljeleiding meermalen een briefing zoals dagelijks gebeurt in een Grieks flottielje en hebben we een geweldige beeldpresentatie van onze drie weekse Noordzeeflottieljes.
Bovendien zijn er doorlopend demonstraties op het water door instructeurs van de zeilschool in o.a. motor manoeuvreren en ‘Grieks ankeren’. Hierbij kunnen bezoekers opstappen en zelf het roer in handen nemen.
Voor de kinderen is er een gezellige maritieme knutselhoek met begeleiding zodat de ouders in alle rust de steigers kunnen bezoeken en zich kunnen laten informeren.
Van 11 tot 17 uur zijn geïnteresseerden van harte welkom aan de Lantaarndijk 4 (binnen locatie, presentaties, knutsel hoek) en Lantaarndijk 6 (demonstraties, bezichtiging vloot, meevaren) in Willemstad. Gratis parkeergelegenheid is er volop aan de nieuwe Jachthaven.
Meer informatie www.tiptopsailing.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X