Informatie voor de watersporter

Open Dag 'Zeilen Atlantische Toertocht': met eigen boot de oceaan oversteken of aan boord van jacht met ervaren zeilers

PERSBERICHT
Muiden – De Zeilen Atlantische Toertocht organiseert in samenwerking met nautische boekwinkel L.J. Harri en Watersportmedia een open dag over oceaanzeilen. Op deze dag kan iedereen die van plan is een verre zeilreis te maken zich informeren over de mogelijkheden om op eigen kiel de mooiste bestemmingen te bevaren. Voor wie dat een te groot plan is, bestaat de mogelijkheid om mee te varen aan boord van de Pooh, het begeleidings- en expeditieschip van de ZAT.
De route van de ZAT 2013-2014 loopt weer via: Marokko, Senegal, Gambia en de Kaap Verdische eilanden. En daarna naar ‘de overkant’: Paramaribo. Kom aan boord van het expeditie Yacht Pooh op de open dag op 4 mei in het dorpshuis in Vreeland. Ervaar wat het is om te vertrekken met je eigen schip of om de oceaan over te steken aan boord van de Pooh.
In het programma: bezichtiging van de Pooh (net terug van St. Maarten), Film van de ZAT 2012, seminar voor vertrekkers, informatie, kaarten, boeken, demonstraties en instructie en verzekeringen.
Met medewerking van onder andere Henk Bezemer, Hennie ten Dam, Dick Huges en Klaas Jan Hoeve.
De open dag is gratis toegankelijk.
Datum: 4 mei
Locatie: Dorpshuis, Fetha 16, 3633 CT Vreeland
Meer informatie www.zeilen-atlantische-toertocht.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht