Informatie voor de watersporter

Open dagen 2016 Pikmeerkruisers tijdens het Pinksterweekend op 14 en 15 mei bij Jachtwerf B. de Groot in Grou

PERSBERICHT
jachtwerf_degroot_pikmeerGrou – Zaterdag 14 en zondag 15 mei heeft Jachtwerf B. de Groot uit het Friese Grou, bouwer van de Pikmeerkruisers, de deuren open om verschillende Pikmeerkruisers te bewonderen. Tijdens deze dagen is er een ruim aanbod van nieuwe en gebruikte Pikmeerkruisers. U kunt een kijkje nemen achter de coulissen, er zijn verschillende modellen en uitvoeringen in diverse bouwstadia te bezichtigen!
Ondertussen bestaat de jachtwerf 53 jaar! In die tijd zijn er ruim 550 schepen van stapel gelopen waarvan de eerst boten nog steeds rond varen. Nadat de werf in het begin van de jaren 60 in de dorpskern van Grou begon met het bouwen van stalen kruisers van zo’n 7 tot 8 meter lengte is de werf begin jaren 80 verplaatst naar haar huidige locatie aan de Oedsmawei in Grou.
Naast de overbekende open kuip kruisers werden ook de achterkajuit en flybridge modellen ontwikkeld die momenteel worden afgezet in geheel europa. Begin deze eeuw zijn de productiehallen gemoderniseerd waardoor tot op de dag van vandaag het kwaliteitsniveau van zowel de werf als de Pikmeerkruisers op een zeer hoog niveau staat.
Meer informatie www.pikmeerkruiser.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht