Informatie voor de watersporter

Open inschrijving powerboat Rib Rally voor teams op 3 juli in Aalsmeer tijdens Westeinder Waterweek

Aalsmeer – Op zondag 3 juli wordt tijdens de Westeinder Water Week ook dit jaar de Rib Rally georganiseerd door Cor Millenaar B.V. Mercedes Benz 4×4 en Rib Rally 785.
De Offhshore Rib Rally is de meest spectaculaire serie rally-events die bereikbaar zijn voor nagenoeg iedereen! Zelf achter het stuur van een powerboat, zelf de adrenaline voelen en de kick ervaren van het racen over ‘open zee’. Het kan! Daar hoef je geen professional voor te zijn, je hoeft geen gigantisch sponsorbudget op tafel te leggen. Je hoeft zelf niet eens je eigen RIB te hebben! ….. Nu hebben wij in Aalsmeer natuurlijk geen open zee, maar vorig jaar hebben diverse teams kunnen ervaren wat een geweldige ervaring dit ook is op de Westeinder Plassen.
Elk team van max. 5 personen, aangevuld met een professional van Offshore Rib Rally, zal in de ochtend getraind worden, waarbij u zelf achter het stuur zult staan van de 8 meter lange RIB Powerboaten. Snelheden van rond de 85kmpu zullen worden gehaald. In de middag worden in zogenaamde Head-2-Head Talentsessies de beste teams geselecteerd, die in een piramide systeem uiteindelijk gaan bepalen wie zich het grootste RIB-talent van de Westeinder mag noemen!
Als bedrijf, team of vriendenclub kunt u meedoen aan dit evenement. U kunt zich voor dit evenement inschrijven door het formulier in te vullen dat u kunt downloaden op de website van westeinderwaterweek.nl
De kosten voor de deelname bedragen € 750,00 excl. BTW (incl. de € 50,00 afdracht aan de Voedselbank) per team, waarvoor u tevens een hospitality-arrangement voor 5 personen ontvangt, welkomstversnaperingen, lunch en borrel.
Meer informatie www.westeinderwaterweek.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht