Informatie voor de watersporter

Opening Watersportseizoen Scheveningen op donderdagavond 25 april met complete 'Sea Experience'

PERSBERICHT
Scheveningen – Bent u een watersportliefhebber? Geniet u van de zee? En zoekt u een leuke activiteit voor uw komende feest of bedrijfsuitje? Kom dan naar de Opening van het Watersportseizoen om inspiratie op te doen!
Op donderdagavond 25 april a.s. kunt u met driemaster Minerva meevaren naar een spectaculaire Sea Experience op de Noordzee. Aan boord kunt u rondneuzen op de informatiemarkt, lekker een drankje doen aan de bar en genieten van het prachtige uitzicht op de boulevard.
Tijdens de Sea Experience zijn er diverse activiteiten waaraan u mee kunt doen, zoals meevaren met zeiljacht Offline, een demo bekijken van de Zeezeilschool, een spannende rit maken in een RIB-powerboat van RIB Actie/RIB School of Powerboat Scheveningen, een reddingsactie zien van Get Wet en de zeilen hijsen op de Minerva! Kortom, een spetterend evenement om in uw agenda te zetten!
Heeft u interesse om de Minerva voor een privé of zakelijk groepsarrangement af te huren? Of heeft u dit reeds gedaan en wilt u deze Opening graag bijwonen? Stuur dan een email aan info@alacartecruises.nl. Welkom aan boord !
Kijk voor het volledige programma op www.openingwatersportseizoen.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht