Informatie voor de watersporter

Opleiding Nautisch Business Management IVA Driebergen scoort weer in top-3 beste hogescholen

PERSBERICHT
Driebergen – Ranking-programma’s zijn ín tegenwoordig. Moeten we John de Mol niet eens na laten denken over een format a la The Voice met scholen in de hoofdrol? Hoe ik dat voor me zie? Nou, de directeur of de voorzitter van het Bestuur doet een ‘pitch’ waarbij hij of zij onderwerpen aanhaalt zoals onderwijskwaliteit, lesuitval, slagingskans en mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Studenten luisteren ‘blind’ en drukken op de knop zodra ze denken “TOPschool !”, hier wil ik studeren.
Ok, het format is niet compleet, maar de berichtgeving over scholen zet je als student de laatste jaren wel aan het denken. Waar vind ik nog een goede studie? Maken ze écht waar wat er in de brochure staat? Eindig ik met alleen een papiertje of ziet het bedrijfsleven mij straks graag komen…?
Eén van de partijen die helpt in de zoektocht naar kwaliteit is de Keuzegids. Vers van de pers is editie Hbo voltijd 2013. IVA Driebergen wordt met naam genoemd om haar topnotering. Lesprogramma, docenten en aansluiting op de arbeidsmarkt zijn onderwerpen waarmee de school de afgelopen zes uitgaven in de top 3 van beste hogescholen in Nederland werd beoordeeld.
Toeval bestaat niet
Citaat Keuzegids 2013: “Het is geen toeval dat juist een paar kleine, zelfstandig gebleven hogescholen al jaren de beste kwaliteit bieden. Ook dit jaar halen de katholieke Pabo Zwolle en het particuliere instituut IVA in Driebergen weer topscores in deze gids. Ze hebben allebei maar één hbo-opleiding, en die is uitstekend verzorgd.”
De richtingen Automotive Business Management en Nautisch Business Management staan als een huis. Al meer dan 80 jaar blijkt het persoonlijke, kleinschalige onderwijs garant te staan voor een sterke opleiding. De grote focus op het bedrijfsleven zorgt dat studenten een uitstekende arbeidsplek verwerven binnen het grote IVA-netwerk.
@JohndeMol: onze directeur heeft zijn pitch al klaar!
Meer informatie www.iva-driebergen.nl en www.keuzegids.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht