Informatie voor de watersporter

Opleidingscentrum Aventura Plus in België en Nederland nu ook erkend als officiële RYA-opleiding

PERSBERICHT
Antwerpen – Aventura Plus werd door de RYA (Royal Yachting Association) als officieel RYA opleidingscentrum erkend.
Hiermee kunnen we vaaropleidingen aanbieden waarbij de gevolgde theorie, praktijk en afgeleverde certificaten internationaal erkend zijn. Deze kwalificaties bieden een belangrijke meerwaarde vergeleken met de nationale vaarbewijzen en de hiermee samenhangende individuele of landelijke opleidingen.
Daarnaast heeft Aventura Plus voor de Benelux een exclusief samenwerkingsverband met Canary Sail op La Gomera, Canarische Eilanden. Met Canary Sail, tevens een erkend RYA opleidingscentrum, biedt Aventura Plus een exclusief pakket van theorie en praktijk aan voor de opleiding van day skipper en coastal skipper.
– De theorie wordt in België en Nederland gegeven
– de praktijk en de kwalificaties in het zonnige en warme La Gomera. Deze locatie is uitstekend geschikt aangezien de praktijk op stromend en getijdenwater plaats vindt en er tevens het ganse jaar door bij minstens 20° C gezeild kan worden.
Ook motorbootvaarders zijn welkom. Voor hen hebben we dezelfde combinatie van theorie en praktijk. De praktijk wordt gegeven bij Sea Tech op Mallorca.
Details over de opleiding en de data, zijn via de site van Aventura Plus te raadplegen.
Meer informatie www.aventura.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht