Informatie voor de watersporter

Oprichter Greefkes verkoopt Nederlands grootste online watersportwinkel 'Bootschappen' aan Nautisch Centrum Nicolaas Witsen in Alkmaar

PERSBERICHT

Koen van der Eng voert voortaan de dagelijkse leiding van bootschappen.nl
Koen van der Eng (l) voert voortaan de dagelijkse leiding van Bootschappen Watersport
Alkmaar – Nederlands grootste online watersportwinkel Bootschappen Watersport is per 1 april overgenomen door Nautisch Centrum Nicolaas Witsen. De watersportwinkel is al ruim 10 jaar op het terrein van de gelijknamige werf gevestigd. Met de overname gaat er een frisse wind waaien in de winkel.
Bootschappen Watersport is opgericht in 2003 als één van de eerste online winkels voor watersportartikelen. Een assortiment van meer dan 10.000 artikelen is in de loop der jaren uitgegroeid tot de grootste online watersportwinkel van het land. Ook heeft Bootschappen een fysieke winkel, welk gevestigd is op het terrein van Nautisch Centrum Nicolaas Witsen, aan de Kraspolderweg te Alkmaar. De fysieke winkel heeft net als de webshop een ruim assortiment met allerlei benodigdheden voor de watersporter.
De voormalige eigenaren dragen het bedrijf met vertrouwen over aan Koen van der Eng, die de dagelijkse leiding zal gaan voeren. Deze bedrijfsovername brengt voor u als klant geen merkbare veranderingen met zich mee. Wij blijven het vertrouwde adres voor uw watersportartikelen en garanderen de service die u de afgelopen 10 jaar van ons gewend bent geweest.
Meer informatie www.bootschappen.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht