Informatie voor de watersporter

Opwindende schoonheid met brute kracht

De eerste beelden van het nieuwe vlaggenschip in de sportieve S-klasse, de PRINCESS S80, zijn
vrijgegeven. Net als haar kleinere zusters valt de ruim 25 meter lange S80 direct op door haar stijlvolle
en tegelijkertijd krachtige uitstraling. Met haar organische vormen en elegante belijningen, ontworpen
door de Princess Design Studio in samenwerking met scheepsarchitecten Olesinski en het Italiaanse
designhuis Pininfarina, is de sportcruiser een eyecatcher die alles te bieden heeft aan liefhebbers van
een sportieve en luxueuze levensstijl.

De nieuwe S80 beschikt over een zeer riant en comfortabel opgezet hoofddek met aan de achterzijde twee grote zonnebedden voor 4 tot 6 personen. Aansluitend passeert u een flexibel indeelbare lounge ruimte en komt u terecht in een mooi beschutte buitenruimte met een fraaie buiten-eethoek voor 6 tot 8 personen. Zodra u de riante binnenruimte instapt, die door de grote glasoppervlakten dat heerlijke buitengevoel blijft geven, valt meteen de mooie en functionele keuken met dinette op. Hierna komt u uit in de groots opgezette woonkamer waar u met uw gasten heerlijk kunt relaxen. In het voorste deel van het interieur vindt men een voor de schipper goed doordachte werkplek evenals een bijrijders-zit om zelfs gasten mee te kunnen laten navigeren. Het geheel wordt gecomplementeerd door een gigantisch schuifdak om het buiten-gevoel ook in deze ruimte goed vast te kunnen houden. Benedendeks vindt u 4 riante slaapkamers met allen een eigen en-suite badkamer waarin 8 gasten comfortabel kunnen verblijven.
Voor de voortstuwing van de S80 is gekozen voor twee MAN V12 motoren van elk 1.900 pk, wat een
topsnelheid van wel 32-34 knopen oplevert. Optioneel kan ook worden gekozen voor de zwaardere twin MAN V12-2000 motoren waarmee snelheden van wel 33-35 knopen kunnen worden behaald. Met een standaard brandstofcapaciteit van 7.000 liter, en daarmee ook een riant bereik, belooft de S80 een uitzonderlijk geliefd jacht te worden waar veel liefhebbers al reikhalzend naar uitkijken.

PRINCESS YACHTS
De gerenommeerde Britse scheepswerf Princess Yachts, met jachten tussen de 11 en 30 meter, is de
afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de meest invloedrijke merken in de internationale jachtindustrie. Niet alleen vanwege de prestaties, de luxueuze uitstraling en de kwaliteit van de materialen, maar vooral om het gevoel. Een Princess zegt iets over uw levensstijl en is een beleving op zich. Het nodigt uit om te genieten van de perfecte balans tussen innovatie en traditie, van de luxe en het comfort, maar vooral van het gemak en het goede leven op het water.

Voor meer informatie: Princess-yachts.nl

Foto: Princess Yachts

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht