Orange Yachting breidt uit met servicepunten aan de Côte d'Azur en verhuur trendy Pardo-motorjacht vanaf Ibiza

PERSBERICHT
Sassenheim – Als dealer van Pardo Yachts heeft Orange Yachting sinds september 2017 een respectabel aantal Pardo Yachts verkocht. Om haar klanten optimaal van dienst te kunnen zijn en te kunnen ontzorgen heeft Orange Yachting haar dienstverlening rondom Pardo Yachts uitgebreid.
De range van Pardo Yachts bestaat momenteel uit de Pardo 43 en wordt in september van dit jaar uitgebreid met de Pardo 50 en volgend jaar met de Pardo 38. Alle Pardo Yachts zijn of worden ontwikkeld op scheepswerf Cantiere del Pardo, waar sinds 1973 al meer dan 4.000 high performance boten zijn geproduceerd van topkwaliteit en -comfort.
Servicepunten
Elke klant die een Pardo heeft gekocht moet hier onbezorgd van kunnen genieten. Voor het verlenen van optimale service heeft Orange Yachting recentelijk twee servicepunten aan de Côte d’Azur opgezet één in Golfe-Juan en één in Port Grimaud. Met deze twee servicepunten op hotspots in Zuid Frankrijk zijn de klanten van Orange Yachting er zeker van dat de onderhoudsintervallen van hun jacht uitgevoerd worden en kunnen zij gebruik maken van de all-round yacht-service. Klanten stappen zo altijd aan boord van een jacht dat piekfijn is schoongemaakt en is voorzien van gevulde ijskasten en brandstoftanks. Indien gewenst kunnen er een schipper en een airport transfer geregeld worden. Na een ontspannen vaartocht wordt het jacht uiteraard weer schoongemaakt en goed afgemeerd.
Charter
Naast de verkoop en service van Pardo Yachts biedt Orange Yachting ook de mogelijkheid om vanaf Ibiza een Pardo 43 te charteren. Klanten kunnen in hun eigen tempo en volgens hun eigen planning genieten van het Mediterrane leven rondom Ibiza. De Pardo 43 kan zowel voor een korte periode als voor een langere tijd gehuurd worden.
Speciale website PardoYachts.nl
Om potentiële klanten beter te kunnen informeren heeft Orange Yachting recentelijk speciaal voor Pardo Yachts een website gelanceerd. Op www.pardoyachts.nl kunnen geïnteresseerden uitgebreid kennis maken met de wereld van Pardo Yachts.
Meer informatie www.orangeyachting.nl en www.pardoyachts.nl