Orange Yachting enige Benelux-distributeur van Italiaanse snelvarende luxe motorjachten Pardo Yachts

PERSBERICHT
Sassenheim – Met gepaste trots delen we u mede dat Orange Yachting de officiële distributeur Benelux van PARDO YACHTS is geworden.
When style meets performance
Geavanceerde technologie, design, elegantie, kwaliteit en innovatie gebaseerd op jarenlange ervaring zijn de kenmerken van jonge PARDO YACHTS. Deze exclusieve botenbouwer ontwerpt voor mensen met oog voor kwaliteit en een voorliefde voor comfort, design, prestatie en snelheid.

PARDO 43
De PARDO 43 is een perfecte boot voor liefhebbers die graag tijd doorbrengen in gezelschap van anderen. Een van de belangrijkste kenmerken van het dek is de walk around die meer bruikbare ruimte en veiligheid biedt als u kinderen of gasten aan boord hebt. Het dek blijft droger en de sundecks en het ankergebied zijn toegankelijker. De PARDO 43 is voorzien van twee royale sundecks, een buitenkeuken onder de T-Top en een outdoor zitgedeelte. Het bovendek is multifunctioneel en op maat leverbaar. Een optioneel platform kan aanvullend worden geïnstalleerd voor zwemliefhebbers met een buitendouche. Ook kan deze worden omgebouwd tot een entertainment area uitgerust met matrassen, puffen en chaise longues. Een andere optie is een zogeheten lift platform om jetski en waterspeelgoed te plaatsen. Het interieur bestaat uit een grote ruimte met een kingsize bed en een aparte cabine waar nog eens twee eenpersoonsbedden staan.
T-Top
De T-top is gemaakt van carbon: stevig, maar ook licht materiaal dat bijdraagt aan een betere stabiliteit van de boot. De T-top beschermt de stuurpositie en de bijkeuken.
Made in Italy
PARDO YACHTS vindt zijn oorsprong in Cantiere del Pardo: een gerenommeerde Italiaanse scheepswerf, waar sinds 1973 meer dan vierduizend high performance boten zijn geproduceerd. Dit bedrijf laat zich al jaren voorstaan op passie en het voortdurend investeren in innovaties waardoor u hier altijd terecht kunt voor de nieuwste ontwikkelingen op de markt.
Meer informatie www.orangeyachting.nl