Informatie voor de watersporter

Orange Yachting presenteert Pardo 43 motorjacht met 'dubbele lounge sundecks en buitenkeuken' op even luxe Masters of LXRY lifestyle event in de RAI

PERSBERICHT
Sassenheim – Tijdens de Masters of LXRY, het meest prestigieuze premium lifestyle event van Europa (van 7 t/m 11 december in de RAI Amsterdam) presenteert Orange Yachting, de PARDO 43. Hier beleeft dit Italiaanse design jacht, met een lengte van 14 meter, zijn Nederlandse première. Eindelijk kunt u kennismaken met zijn geavanceerde technologie, zijn elegante lijnen, de hoogstaande kwaliteit en vooruitstrevende innovatie. Stuk voor stuk kenmerken gebaseerd op de jarenlange ervaring van PARDO YACHTS.

De PARDO 43 onderscheidt zich door zijn dubbele multifunctionele royale sundecks, een buitenkeuken onder de T-Top en een outdoor zitgedeelte.

PARDO 43

De PARDO 43 is een perfecte boot voor liefhebbers, die graag tijd doorbrengen in gezelschap van anderen. Een van de belangrijkste kenmerken van het dek is de ‘walk around’ die meer bruikbare ruimte en veiligheid biedt als u kinderen of gasten aan boord hebt. Het dek blijft droger en de sundecks en het ankergebied zijn toegankelijker.
De PARDO 43 is voorzien van twee royale sundecks, een buitenkeuken onder de T-Top en een outdoor zitgedeelte. Het bovendek is multifunctioneel en op maat leverbaar. Een optioneel platform kan aanvullend worden geïnstalleerd voor zwemliefhebbers met een buitendouche. Ook kan deze worden omgebouwd tot een entertainment area uitgerust met matrassen, puffen en chaise longues. Een andere optie is een zogeheten lift platform om jetski en waterspeelgoed te plaatsen. Het interieur bestaat uit een grote ruimte met een kingsize bed en een aparte cabine waar nog eens twee eenpersoonsbedden staan.
T-Top
De T-top is gemaakt van carbon: stevig, maar ook licht materiaal dat bijdraagt aan een betere stabiliteit van de boot. De T-top beschermt de stuurpositie en de bijkeuken.
Made in Italy

PARDO YACHTS vindt zijn oorsprong in Cantiere del Pardo: een gerenommeerde Italiaanse scheepswerf waar sinds 1973 meer dan vierduizend high performance boten zijn geproduceerd. Dit bedrijf laat zich al jaren voorstaan op passie en het voortdurend investeren in innovaties waardoor u hier altijd terecht kunt voor de nieuwste ontwikkelingen op de markt.
Meer informatie www.orangeyachting.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht